Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

Ha van olyan észrevételed, ami a honlappal kapcsolatos, és azt szeretnéd megosztani velem; Kérlek, ne fogd vissza magad! Írj meg nekem minden építő ötletedet, és én azt igyekszem hasznosítani.

Előre is: köszönöm!

 

 

 

Ha magán véleményt akarsz írni (azaz olyat, amit csak ketten láthatunk), akkor, kérlek a következő címre írj!

koliett@citromail.hu

Minden építő véleményt és kritikát szívesen fogadok. (És válaszolok is rá, amint tudok.)

 

Szeretném, ha ezen e-mail cím ismereteddel nem élnél vissza! (Vagyis, nem tartok igényt körlevelekre és "visszautasíthatatlan" reklám ismertetőkre.)

Koliett

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Comprar Cialis Legal MatWimb

(MatWimb, 2018.09.17 05:18)

Generic Pyridium Best Website With Overnight Delivery <a href=http://cialviag.com>cialis 5 mg best price usa</a> Caracteristicas Del Propecia Clomid Ovestin

encyke23@gmail.com

(Kocsis Enikő, 2014.05.14 14:54)

Szia:)) lenne pár kérdésem például láttál már sellőt?:) Hiszem a létezésüket de nem csak az övékét a többi misztikus lény létezését is:) jó az oldal

Re: encyke23@gmail.com

(Koliett, 2014.07.11 00:20)

Kedves Encyke! Köszönöm szépen a dicséretet! Nem, sajnos nem láttam még valódi sellőt. Ami azt illeti, a többi misztikus lényt is csak képekről és leírásokból ismerem. Ám, pont ezért ilyen érdekesek, mert nem láthatja őket bárki, bárhol. :)

wicacica@hotmail.com

(ez_egy_felhasználónév_, 2011.06.16 12:57)

Nagyon tetszik az oldal,főleg a sellős történetek.

A tudat peremén irodalmi pályázat

(Pintér Sándor, 2010.11.11 23:24)

Üdvözöllek!
Pintér Sándor vagyok a ezoteriaoldal.hu szerkesztője. Ezen az oldalon hirdettem meg egy irodalmi pályázatot a fent említett címmel. Szeretettel hívlak meg erre a pályázatra! Az alábbi linken megtalálsz minden részletet!

http://www.ezoteriaoldal.hu/oldal/a-tudat-peremen

Válasz: spiritualizmus

(Koliett, 2008.11.21 13:33)

Kedves Kryon!
Köszönöm szépen az észrevételedet! Csakhogy én nem akarok világmegváltó spirituális erőket közvetíteni az emberek felé. Fő célomnak, a szórakoztatást tűztem ki. (A lapot eredetileg "Személyes" oldalak témakörében szántam; ezért számomra is érthetetlen, hogyan kerülhetett az "Ember és társadalom" rovatba.)
De azért majd megpróbálok egy kicsit "spirituálisabb" sci-fi novellát írni! (Remélem, képes leszek majd rá!)

spiritualizmus

(kryon, 2008.11.20 11:26)

szia Koliett. a lapod szépen szerkesztett, sok témával foglalkozó. ugyanakkor megállapítható, hogy hiedelmek, sci-fik, még nem szolgáltak mást, csak szabadidő eltöltést, de semmiképpen sem járulnak hozzá a spirituális fejlődéshez, ami leginkább fontos lenne -jelenlegi állapotokat tekintve főleg-a létezésben, mind aszociális szempontból, egyénre értve, mind pedig kollektíve. ha viszont csak a szórakoztatás volt kizárólag a cél, akkor stornó.

Szia(sztok) Sellő(k)!

(Koliett, 2008.10.13 15:33)

Nem hinném, hogy én vagyok az, akit kerestek. (Harmadik tagnak, én túl idős lennék.) Az emberi alakom, egy húszéves lányra hasonlít (a valós, kétszáz évemet meg úgyis letagadom. :))

szijja

(szijja, 2008.10.12 12:39)

én és a barátnőm sellők vagyunk(vagyis hát nem is a barátnőm hanem a féltestvérem)és erőnk is van akármit megteszünk a vizzel és folyamatosan üzeneteket kapunk nem tudjuk h te vagy-e a harmadik tagunk de.... szért lehetkorod? mennyi idős vagy????

Hozzászólás

(Vacs, 2008.05.27 00:45)

Szia Koliett! Nagyon tetszett az oldal, színes és érdekes. Ráadásul klasszak a történeteid. A vízköpőket olvastam elsőnek.Ha van kedved megnézheted az én honlapomat is www.ironkate.eoldal.hu kiváncsi volnék a véleményedre. Sok mindenben hasonlítunk és sok mindenben különbözünk, de ettől színes a világ. Kitartást kívánok neked és ihletett perceket:) Üdv. Vacs

ruan-quo@freemail.hu

(ruan-quo, 2008.05.05 19:04)

Kedves Koliett!

Ne haragudj, amiért ide írok, de nem volt más elérhetőség.
Nagyon tetszettek nekem a fantasy történeteid, és remélem, folytatod!
Szeretnék Veled levelezni, ha lehet, mert engem is érdekelnek ezek a témák, ha van kedved, írj a címemre! És mindenképp örülnék, ha el tudnád küldeni az Amazon és a félelf folytatásait, ha lehet!
Üdvözlettel:
Ruan-quo

Ui.: Javaslat az oldalhoz: a hozzászólásoknál érdemes lenne megoldani úgy az ellenőrző kódot, hogy azt el is lehessen szövegszerűen olvasni, a látássérültek szempontjából mindenképp könnyebbség lenne.
Üdv még egyszer, és további sok sikert!